Procese tehnologice

O simpla modificare a unei retete, sau o noua cerinta a unui client duce ca pe o linie de productie sau asupra unui utilaj sa existe necesitatea unei modificari. Fie ca e vorba de un subansamblu mecanic, cinematic sau stationar, sau modificari de soft, procesul tehnologic trebuie adaptat ca sa corespunda noii provocari. Poate fi vorba de o modernizare sau chiar de o noua instalatie, studiem, proiectam și construim.

Mixer industrial de amestecuri vascoase

Mixer industrial de amestecuri vascoase, putere 22KW, 1500RPM,ax rotor masiv(130KG) inox ,nesprijinit, suspendat in lagaruirea principala, cu rotoare cu vortex dirijat. Lucrare proiectata si realizata integral la sediul societatii, ca particularitati enumeram toleranta de liniaritate la executia axului port rotori- +/-0,02mm abatere pe intreaga lungime de 2400mm - plus echilibrarea dinamica.Siguranta in exploatare impreuna cu modul de operare fiind furnizate ca solutie software( PLC-HMI) ,control pe convertizor de frecventa, cu monitorizarea vibratiilor(traductor de vibratie +accelerometru) si a fazei de rotatie a motorului. (algoritmul de siguranta implementat decide micsorarea turatiei pana la obtinerea echilibrului dinamic sau chiar oprirea in regim de urgenta)

Proiectare si realizare automatizari industriale - Control stocare si distributie gaze lichefiate

Solutie hardware si software pentru controlul unui proces tehnologic de stocare si distributie gaze lichefiate si monitorizarea situatilor periculoase (cu reactie completa a masurilor antiincendiu). In teren se actioneaza cu, un grup de pompe -compresoare(actionate prin convertizori de frecventa 22-30KW) cu urmarire de parametrilor de functionare , grupuri de robineti cu actuatoare pneumatice, si se gestioneaza informatii de la traductori de nivel, detectori de gaze, diverse stari binare - cca 850 pct. Va reamintim ca societatea noastra va ofera, servicii de proiectare si realizare utilaje industriale, prototip sau de serie mica, soft industrial - SCADA, PLC, HMI, lucrari generale de automatizari industriale - retrofit, mentenanta, prelucrari mecanice diverse.

Ore de lucru

+

Soluții implementate

+

Ore economisite

+

Parteneri în țară

+

Avem o întreagă echipă echipă de profesioniști gata să înceapă / adapteze / optimizeze un nou proces tehnologic pentru tine

Pentru a afla mai multe detalii despre proiectele noastre, sună acum la 0730 408 314 sau 0744 256 942